divendres, 7 de setembre del 2012

Benvinguts!

Hola a tots!

Aquest és el meu primer post, el que estrena el meu flamant blog.
Aquest setembre ha arribat amb força i carregat de sensacions intenses.
El primer dia de setembre, l'aire feia olor de fred, i la llum tenia aquell daurat tan especial de la tardor. La malenconia pel final de l'estiu es van unir al cansament de no haver fet vacances, la sensació de soledat i letàrgia que s'apodera de mi quan arriba la tardor es van combinar amb una mala passada a la feina i amb una pèrdua...

Però a la vegada, la tardor ha arribat riallera i alegre, assoleiada i fresca,amb ganes de trepitjar fort i começar grans coses. Per fi, estic entrant en una nova etapa de la meva vida, i aquí és on arriba la presentació d'aquest blog. 

Durant molt de temps he somiat amb estudiar pastisseria. Per fi ho he aconseguit! i per celebrar-ho, per compartir amb vosaltres la meva passió la fascinació que sento per aquest món i la felicitat que em dóna, he decidit obrir aquest racó.
No faré fotos de professional ni donaré receptes infalibes de xef. Simplement vull que aquest blog reflecteixi els meus avenços en aquest món, les meves derrotes, els pastissos cremats i les mousses perfectes, que recopili informació que sigui útil per als que no teniu la sort d'anar a una escola de pastisseria i que us faci gaudir a tots a casa tant com a mi.

Sense res més, aquí us el deixo, fermentant fins dimecres, que serà el primer dia de classes!




De Paris, avec tout mon amour...

5 comentaris:

  1. Què vols que et digui...? Estrenar aquest espai amb un comentari em fa una il.lusió especial. No ha estat triat: quan t'he contestat al meu bloc, m'he adonat que hi havies entrat desde Blogger!!! I si hi entra des de Blogger, és que té un bloc nou!!! I, en efecte: les delices d'Aphrodite...bufff...quin títol més suggeridor. No sé si està registrat, però si no, jo correria a fer-ho: ja saps per a què et servira pel futur, oi?
    Efervescència, fermentació, llevats treballant i fent que la vida ens sigui més propera, més amable, més d'acord amb els ritmes de la terra. Al celler, a la pastisseria, al forn, a la cerveseria... M'agrada el títol del bloc (allà on l'escuma del mar Egeu, ben a la vora d'una de les entrades a l'Hades, i no és casualitat -vida i mort-, es va trencar en mil espurnes d'esperma i de sal per parir la més hermosa de totes), m'agrada que aquesta massa vagi fermentant poquet a poquet i m'agradarà, sobretot, menjar-me-la al final!!!
    T'he posat entre les meves dues blocaires preferides al blogroll (entre Nordljus, amb qui teniu no poques semblances, encara que ella, de professió, sigui fotògrafa) i Sole Felloza. És el lloc que et mereixes pel que estàs començant ara a fer.
    Un petó i una abraçada!
    Joan

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pels ànims Joan!
      comencem aquest nou camí amb il·lusió i trepitjant fort! =)
      espero fer-me mereixedora d'aquest lloc d'honor que m'has atorgat en el teu blogroll!!
      un petó molt i molt fort!

      Elimina
  2. Només es pot dir… que les noves etapes acostumen a ser perquè les anteriors no s’hi estava a gust, així que són canvis per a bo!!
    Citant paraules teves no dubto en que fas bé “Durant molt de temps he somiat amb estudiar pastisseria. Per fi ho he aconseguit! ” doncs bé, quan un fa el que vol fer i ho vol fer de cor, no s’equivoca, així que només desitjo que siguis feliç. Que voldrà dir que t’està sortint bé i que ho estàs gaudint.
    Molta sort i més ànims, i aquí ens tens, desitjant gaudir dels teus resultats “publicats en aquest blog”.

    Una abraçada!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan un deicideix amb el cor a la ma no s'equivoca, oi?
      gràcies rei!

      Elimina
  3. No t'oblidis d'enviar-me el teu mail al meu: blogdevinis@gmail.com.
    Petons,
    Joan

    ResponElimina